unnamed (3)

Ønsker du at finde ind til hvem du er?

Ønsker du mere glæde og livskvalitet i dit liv?

Formålet med mine kurser & lydfiler er, at du bevæger dig væk fra et Sind der fylder dig op med destruktive tanker, følelser og adfærd, hen til at åbne dit Hjerte op og finde ind til kernen af dig - dine inderste dybtfølte ønsker og længsler.

 Jeg hjælper dig med at udvikle dine styrker samt finde ind til dine ressourcer og dit potentiale.

Så har du brug for at slippe dårlige og negative tanker, gamle vaner og følelsesmæssige reaktioner som styrer hvem du er?

Er du måske en af dem som kender til at have destruktive og selvbebrejdende tanker eller have mistet troen på dig selv, troen på om du er god nok - noget værd?  

Så er mit Transformationskursus noget for dig. Kurset har fokus på, hvordan dit selvværd påvirkes af dine tanker, følelser og din adfærd - altså dine handlinger.  

Kurset består af fire lydfiler: Selvværd, Dine Tanker, Dine Følelser og Din Adfærd. Prisen er 79 kr. pr. lydfil.

Du kan købe alle lydfiler eller bare én som har fokus på lige præcist det område, du ønsker at arbejde med.

Lydfiler skaber selvindsigt og bevidsthed om, hvad der spænder ben for dine ønsker og drømme - det som forhindrer dig i at være den du er og leve det liv du ønsker.

Vi kaster lys over dine tanker, følelser og adfærd, så du bliver opmærksom på, hvad dette gør ved dig og hvordan det påvirker den måde du er på i din hverdag.

Du bliver bevidst om, hvilken kraft dine tanker og følelser har og hvordan de påvirker din adfærd - dine handlinger. Du lærer hvordan du kan tage føringen i dit liv.

Øvelser og opgaver  lægger op til refleksion, at bryde gamle vaner og mønstre samt lægger op til du træder ud af din tryghedszone. Vi arbejder med at udvikle dit selvværd, slippe perfektionismen samt se frygten i øjnene.

Ofte lader vi frygten spænde ben for os. Fx frygten for at blive afvist af andre eller fællesskabet, frygten for hvad andre tænker ellers synes om os - det gør at vi læner os tilbage i vores tryghedszone - men desværre er det ikke her du udvikler dig.
Du skal, med små skridt, udfordre dig selv, gøre noget af det du føler dig en smule skræmt af - det er her du udvikler dig og forandringen vil ske.
Du lærer, at det du tror er skræmmende og farligt, faktisk ikke er så slemt. Pludselig tør du mere og du bliver mere glad

Du arbejder med dit personligt mål og får hjælp til at opnå dit mål , så du kan gå vejen til at være dig selv.
Du får redskaber til at udvikle dig, overvinde dine udfordringer og den modstand du møder i din hverdag.

Rigtig god fornøjelse. Kærligst Henriette 

Klik på billedet og læs mere om de forskellige lydfiler i Personlig Udvikling Online