MENTALTRÆNING

FOR LEDERE

lær at stå stærkere i dig selv og dit lederskab

ER DU LEDER OG ØNSKER DU AT STÅ STÆRKERE I DIG SELV OG DIT LEDERSKAB?

Så har du chancen nu.

Med to timers mentaltræning giver jeg dig mulighed for at kigge indad og arbejde med din egen personlige udvikling. 

Du får indsigt i og mulighed for at udvikle eget mindset. Du får konkrete redskaber til at tage ansvar for egne tanker, fjerne det, der spænder ben for dig samt finde ind til dit VÆRD - som menneske og som leder.

På workshoppen lærer du om:

 • sindet/dit mindset og hvordan det fungerer 
 • tanker, følelser og adfærd og hvordan det hænger uløseligt sammen
 • hvad der ubevidst styrer dig og forhindrer dig i at skabe positive forandringer
 • hvordan bekymringer og frygt kan bremse dig, så du ikke går efter det, der er vigtigt for dig
 • dit VÆRD og dit selvbillede 

Den online workshop for ledere foregår fredag den 17. november kl. 09.00 – 11.00 (mulighed for replay). Pris for to timers mentaltræning er 199 kr. 

Drømmer du om at opnå større tro på dig selv og være en autentisk leder, der står stærkere i dig selv, så er dette noget for dig.

Du kan sikre din plads ved at trykke på "Tilmeld dig her" knappen. Begrænsede pladser. 

ET STÆRKT MINDSET GIVER ET STÆRKT LEDERSKAB

Tilmeld dig her

 Måske:


 • har du mistet troen på dig selv og føler dig usikker 
 • overmandet af tvivl og bekymringer
 • er du pleaseren og har svært ved at sætte sunde grænser for dig selv
 • er du angst for ikke at præstere godt nok, løbe stærkt nok
 • har du høje krav til dig selv - føler alt skal være perfekt 
 • føler du dig forkert, ikke god nok, ikke vigtig nok
 • tænker du for meget over, hvad andre tænker om dig og det, du gør

 

Du ved, du vil mere, men du formår ikke selv at skabe forandringerne

elisa-ventur-bmJAXAz6ads-unsplash
kal-visuals-aK4iPNYipnU-unsplash

Du får mulighed for at:

 • genfinde og styrke troen på dig selv
 • vende frygt til tillid
 • få ro og styr på dine tanker
 • tage aktion og handle på de ting, du ønsker dig
 • øge dine præstationer, resultater og din trivsel 
 • opnå succes og frihed

Summen er, at du vil stå stærkere i dig selv og dit lederskab. Du vil tage ansvar og styring over dig selv og din situation, som i sidste ende vil give dig de forandringer, du ønsker dig.

Tilmeld dig her

    Pris: 199 kr. 

Tilmeld dig her

REFERENCER: 

Henriette Lind ApS
Sarah Guldhammer, Head of Project management - CompanYoung

“Jeg tilmeldte mig kurset, da jeg oplevede at jeg som ny leder, manglede mit eget ståsted. Jeg var meget optaget af, at jeg havde brug for, at kunne se mig selv i min ledelsesstil og hvad jeg som leder står for. Inden kurset havde jeg alle de her spørgsmål, omkring hvem jeg var som leder. Henriette har været en kæmpe hjælp i forhold til, at få styr på mine tanker. Hun er enormt god til at stille de rigtige spørgsmål, men også at give en konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med sig selv. Jeg er nu et sted, hvor jeg står markant stærkere I mig selv. Min rejse er på ingen måde færdig, men mit udgangspunkt er nu et helt andet.

Det vigtigste jeg har fået med fra forløbet er en meget større tro på mig selv. Jeg har fået en uvurderlig viden omkring, hvordan jeg kan håndtere mig selv og mine tanker. Jeg er idag en autentisk leder, der står stærkt i mig selv.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Henriette og hendes kursus samt det netværk af fantastiske kvinder, som følger med”

CompanYoung

Henriette Lind ApS
Marianne Hostrup Poulsen, Head of Finance - ESVAGT A/S

“Jeg tilmeldte mig kurset hos Henriette, fordi jeg er relativt ny leder. Derfor gav det god mening for mig at deltage i et kursus, hvor der var fokus på mig som person og mit lederskab, så jeg kunne komme til at stå stærkere i mig selv og dermed opnå mere gennemslagskraft på nogle punkter.

Inden kurset var jeg en lidt usikker leder, som ikke altid fik sagt, hvad jeg mente, selvom jeg havde en OK mavefornemmelse. Derudover var jeg lidt for empatisk, havde svært ved at tage de svære samtaler samt i forskellige scenarier at sætte bremsen i.

Rejsen undervejs har været fantastisk. Nu hvor jeg ser tilbage, kan jeg se, at jeg står meget stærkere i mig selv, tror på mig selv og tager de svære samtaler. Jeg er i stand til at guide mit team i den retning, hvor de bidrager mest - samtidigt med at de også bliver sendt ud på en udviklingsrejse.

Rent privat har kurset også givet mig en masse. Jeg er blevet bedre til at stoppe op og mærke efter ”hvem er jeg” og ”hvad er det, jeg ønsker med mit liv” – og ikke mindst "hvad er mine mål med livet".

Slutteligt vil jeg sige, at Henriette er en fantastisk coach. Hun er super god til at lære fra sig og guider en, når man er på afveje, samtidigt med at hun griber en, hvor man er. Kurset er klart anbefalelsesværdigt, hvis man ønsker at udvikle sig selv og vil prioritere at bruge tiden på det.”

ESVAGT A/S

Henriette Lind ApS
Ninette, Kreativ direktør - LongStoryShort

“Før kurset var jeg slet ikke ‘grounded’ som leder. Jeg var usikker på mig selv, og havde mange dage hvor jeg ikke følte mig tilstrækkelig - hverken som leder, menneske eller mor. Jeg var for ‘vattet’ som leder - for at være ærlig. Jeg havde for meget fokus på at være omsorgsfuld og nærværende, selvom det ikke altid er det mine medarbejdere har brug for.

Det har givet mig kæmpe wake-up calls. Følelsen af, at give en den bedste gave til sig selv - som også bliver en gave til andre - både dem jeg leder og jeg omgiver mig med privat. Det har på den ene side været den mest grænseoverskridende oplevelse, men samtidig også det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har følt mig taget i hånden hele vejen, og vidst, at Henriette ikke var længere end ‘en besked’ væk. Den base af tryghed og professionalisme er altafgørende, når man igennem et forløb vender ‘vrangen ud’ på sig selv.

Jeg føler, at jeg har fundet ind til mig selv igen. Som om jeg har fået kontakt med en yngre pige inde i mig selv, som er præcis dén jeg ønsker at være. Jeg er blevet meget bevidst om min måde at lede på, og især at kommunikere på. Jeg har fået nogle redskaber til at ‘sætte grænser’ og holde fokus, hvilket er altafgørende for at jeg lykkes i min nye karrieremæssige rolle.

Kurset har helt grundlæggende hjulpet mig med at ‘finde mig selv’, både som menneske og leder. Det kan lyde banalt, men det er ikke lige til. Jeg var aldrig kommet hertil i min personlige udvikling, hvis jeg ikke havde været på dette forløb. Jeg er blevet meget bevidst om mit sind og har nu nogle gode redskaber at gribe i, når jeg bliver usikker på mig selv i fremtiden. Herudover er sammensætningen af ligesindede kvinder på forløbet guld værd. Den sparring og tillid, der hurtigt opbygges grundlag for, er unik”

LongStoryShort

Et udpluk af kunder jeg har skabt udvikling og trivsel for:

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Henriette Lind og mit primære fokus er at skabe trivsel og udvikling.

Med mere end 1.500 coachingtimer og flere forløb med mentaltræning, har jeg hjulpet mennesker med at frembringe deres styrker, ressourcer og potentiale, så de kan stå stærkt i sig selv og dermed skabe forandringer og forbedrede resultater.

Mine spidskompetencer er coaching, undervisning og formidling inden for mentaltræning.

Jeg er kendt for at være autentisk, professionel og nærværende i min undervisning, formidling og coaching. Jeg hjælper dig til at skabe positiv forandring og opnå dine mål og drømme.  

KORT CV

 • Over 25 år på arbejdsmarkedet, hvor jeg har rådgivet, undervist og udviklet mennesker
 • Ejer og stifter af Henriette Lind ApS
 • Nuværende coachtræner hos Sofia Manning
 • Uddannet ICF certificeret Life & Business Coach hos Sofia Manning
 • Har masterspeciale i stress og ledelse hos Sofia Manning
 • Uddannelse i mentaltræning, Proctor Gallagher Institute USA 
 • Uddannet folkeskolelærer 
 • Løbende studeret og uddannet mig i personlig udvikling gennem de seneste  13 år