MENTAL COACHING OG UNDERVISNING
- OWN YOUR MIND

Jeg hjælper dig, der er kommet langt væk fra dig selv, til at mærke dig selv samt finde ind til dine muligheder, styrker og dit fulde potentiale, så du kan skabe forandringer og nye resultater i dit liv.

POWERFULDT LEDERSKAB

          - onlineforløb

Vejen  til dit VÆRD, så du kan leve i overensstemmelse med den du er. 

Personlig Coaching

Enesessioner hvor jeg hjælper dig med at skabe forandringer og opnå dine mål og drømme.

Henriette Lind ApS

“Jeg er så taknemmelig for at jeg har været i dette forløb med Henriette. Hendes kærlighed, som stråler ud af hende. Hendes nærvær som man føler fra første øjeblik og måde hun deler sin store viden på og holder én til ilden når det er svært, har gjort at det for mig har været, ikke nemt at arbejde med mig selv, men givet mig metoder jeg kan bruge til at tro mere på mig selv og at det giver mening at blive ved, selvom det til tider er både hårdt og svært at arbejde med sig selv. Henriette står altid på sidelinien med kærlighed, nærvær og personlig hjælp.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Henriette.
Af hjertet tak for dig Henriette”

Henriette Lind ApS

“Det har givet mig så meget læring at være med i Henriettes forløb. Jeg har fået en masse værktøjer som er super brugbare, inspirerende og nyttige i min selvudvikling.
Henriette er virkelig autentisk, støttende, motiverende og hun har en unik måde at være tilstede på, og hun formår at videregive sin store viden?
Giver Henriette de største stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐”

Henriette Lind ApS

“At følge Henriettes forløb har lært mig meget om mig selv og jeg har fået nogle fantastiske værktøjer. Især forståelsen af hvad paradigmer er, hvordan jeg kan arbejde med dem og dermed påvirke mine resultater i livet, har været en øjenåbner.
Gennem forløbet har Henriette været en fantastisk formidler. Hun har delt mange personlige og inspirerende historier, om de emner vi har været igennem og hun har støttet og motiveret når der var bump på vejen.
Der er ingen tvivl om, at hendes viden er stor og at hun har en stærk passion for at hjælpe andre.”

Henriette Lind ApS

“Det har givet mig så meget selvindsigt at følge Henriettes program. Det har været super inspirerende og lærerigt , og jeg har fået så meget ud af de værktøjer vi har fået. Jeg har kæmpet meget med dårlige tanker, og de fylder ikke nær så meget længere. ”

Henriette Lind ApS, CVR-nr. DK41314605 / Tlf. 60612227 / Web: www.henriettelind.dk / Mail: Info@henriettelind.dk