web-some-197437

STÅ STÆRKT I DIG SELV

8 ugers MENTOR onlineforløb

 


Forløbet er for dig, der ønsker at tage ansvar for dine egne tanker, lære dig selv at kende samt finde ind til dine muligheder og ressourcer. 

Vi arbejder med dit selvbillede, så du kan stå stærkt i dig selv og leve et autentisk liv i overenstemmelse med den du ER.

Vi skaber klarhed over dine udfordringer, og hvad der forhindrer dig i at opnå det, du ønsker.

Vi arbejder i dybden med dine uhensigtsmæssige tanker, følelser, vaner og adfærdsmønstre. 

Jeg hjælper dig med at lære dig selv at kende, finde dine muligheder og ressourcer, så du kan skabe forandring og nye resultater i dit liv.  

Modul 1

Vi arbejder med dit mål. Det du ønsker i livet, og hvorfor du ønsker det. 

Modul 2

Vi taler om selvværd og om tanker, følelser og adfærd og hvordan det hænger uløseligt sammen. Vi skaber bevidsthed om, hvad der spænder ben for dig, hvad der forhindrer dig i at opnå det du ønsker i livet.

Modul 3

Du lærer om dit sind, din bevidsthed og din underbevidsthed. Du lærer om paradigmer og hvordan de kontrollere stort set alt hvad du gør i livet

Modul 4

Vi taler om frygt, hvordan frygten kan overtage og stoppe dig fra, at gøre de ting du ønsker i livet. Du lærer om trosystem og hvordan troen er essentiel for at du opnår dine mål.

Modul 5

Vi dukker ned i, hvordan du kan leve indefra og ud fremfor udefra og ind. Vi taler om hvordan vi er opdraget til og programmeret til at være opmærksomme på alt hvad der sker i vores ydre omstændigheder. Du lærer om de mentale værktøjer som hjælper dig til at leve indefra og ud. 

Modul 6 

Vi arbejder med værdiafklaring. Du guides gennem visualiseringer som belyser hvilke værdier du har levet efter det sidste år samt hvilke værdier du ønsker skal støtte dig til at opnå dine mål. 

Modul 7

vi taler om begrebet “elsk dig selv” og du får konkrete redskaber til at gå fra din indre kritikker til at elske dig selv. 

Modul 8

Vi begynder nu at samle alle trådene fra de tidligere moduler og du arbejder med at skabe dit nye selvbillede. 

Inklusiv i mentorforløbet er:

 

💫 8 moduler (videoer hvor jeg underviser i de forskellige emner)

💫 arbejdsark tilhørende modulerne

💫 8 onlinemøder, hvor vi sparrer, deler succeshistorier, aha oplevelser og hvor der kan stilles spørgsmål

💫 adgang til fortrolig lukket Facebookgruppe med ligesindede 

💫 sparring og støtte fra mig under hele forløbet

Din underviser:

Jeg, Henriette, vil være din Coach og jeg hjælper og støtter dig gennem hele forløbet. 

Jeg har selv gået vejen. Kender til det at føle sig forkert og ikke god nok. Jeg har mærket det på min krop og følt den smerte som følger med, når man bare ikke er glad og tilfreds i sit liv.

Jeg ønskede at andet liv, og startede derfor en rejse for at finde ind til MIG. Det er nu 12 år siden.

Jeg har nu fundet troen på mig selv og har lært at acceptere mig selv præcis, som den jeg er. Jeg har fundet ind til mine styrker, ressourcer og potentiale. Derfor er jeg, hvor jeg er i dag. Jeg står stærkere i mig selv, driver min egen virksomhed og lever af min passion.

Jeg er stifter af Henriette Lind ApS og hjælper og støtter hver dag mennesker til at tage ansvar for egne tanker, stå stærk i sig selv og leve et autentisk liv.

Jeg begyndte at læse og studere selvudvikling for ca. 12 år siden. Jeg er dybt fascineret af sindet, selvindsigt og transformation, og har selv været gennem en massiv personlig udvikling.

Undervejs uddannede jeg mig til certificeret Life & Business Coach hos Sofia Manning samt øbende taget et hav af kurser og uddannelser i selvudvikling.

web-some-197380

Send en besked til mig, i nedenstående kontaktformular, hvis du ønsker flere oplysninger om forløbet 💫 

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.