5AC1EA3E-4D2A-4B7D-A49C-8019E555A7E4

 

Mentaltræning for kvinder der ønsker at stå stærkt i sig selv 


Forløbet er for dig, der ønsker at tage ansvar for dine egne tanker, lære dig selv at kende samt finde ind til dit VÆRD 💫

Vi arbejder med dit selvbillede, så du kan stå stærkt i dig selv og leve et autentisk liv i overenstemmelse med den du ER.

Vi skaber klarhed over dine udfordringer, og hvad der forhindrer dig i at opnå det, du ønsker.

Vi arbejder i dybden med dine uhensigtsmæssige tanker, følelser, vaner og adfærdsmønstre. 

Jeg hjælper dig med at lære dig selv at kende, finde dine muligheder og ressourcer, så du kan skabe forandring og nye resultater i dit liv.  

Der er fokus på at implementere den viden du tillærer samt de redskaber, du får udlevet. Derfor skal du være indstillet på at sætte tid af til din egen personlige udvikling hver dag. 

Det er mit største ønske at hjælpe så mange mennesker til at få et bedre liv, og derfor er det ikke “bare” et 10 ugers forløb du køber hos mig. 

Inklusiv i forløbet “STÅ STÆRKT I DIG SELV” er:

💫 3 måneders adgang 

💫 10 modulvideoer hvor jeg underviser (moduler er beskrevet nedenfor)

💫 arbejdsark til hvert modul med opgaver og øvelser

💫 bonus moduler med "gå ind i følelserne" & stressforebyggelse og håndtering

💫 ugentlige LIVE’s hvor jeg faciliterer mental træning, og der er mulighed for spørgsmål

💫 replay af de ugentlige LIVE’s 

💫 sparring og støtte fra mig under hele forløbet

💫 netværk med ligesindede i lukket fortrolig Facebookgruppe 


Efter kurset vil du være i stand til at:

  • mestre dine tanker
  • vælge til og vælge fra, hvilket reducerer stress
  • sætte sunde grænser, så du prioriterer det, der er vigtigt for dig i livet
  • lytte til din intuition og turde gå efter den
  • tage aktion og handle på de ting, du ønsker dig
  • øge dine præstationer, resultater og din trivsel
 

Summen er, at du vil stå stærkere i dig selv. Du vil tage ansvar og styring over dig selv og dit liv, som i sidste ende vil give dig de forandringer, du ønsker dig.

Modul 1

Vi arbejder med din ønsker og drømme. Vi dykker ned i det, du ønsker i livet, og hvorfor du ønsker det. Du sætter dit eget personlige mål. Du bliver bevidst om, hvorfor nogen lykkes med at opnå deres mål, mens andre ikke gør.

Modul 2

Du lærer om selvværd, om tanker, følelser og adfærd og hvordan det hænger uløseligt sammen. Vi skaber bevidsthed om, hvad der spænder ben for dig, hvad der forhindrer dig i at opnå det du ønsker i livet.

Modul 3

Du lærer om dit sind, din bevidsthed og din underbevidsthed. Du lærer om paradigmer, og hvordan de kontrollerer stort set alt, hvad du gør i livet

Modul 4

Vi taler om frygt. Hvordan frygten kan overtage og stoppe dig fra at gøre de ting, du ønsker i livet. 

Modul 5

Du lærer om trosystem, og hvordan troen er essentiel for, at du opnår dine mål.

Modul 6

Vi dukker ned i, hvordan du kan leve indefra og ud fremfor udefra og ind. Vi taler om, hvordan vi er opdraget til og programmeret til at være opmærksomme på alt, hvad der sker i vores ydre omstændigheder. Du lærer om de mentale værktøjer, som hjælper dig til at leve indefra og ud. 

Modul 7

Vi arbejder med værdiafklaring. Du guides gennem visualiseringer som belyser, hvilke værdier du har levet efter det sidste år, samt hvilke værdier du ønsker skal støtte dig til at opnå dine mål. 

Modul 8

Vi taler om begrebet “elsk dig selv”, og du får konkrete redskaber til at gå fra din indre kritikker til at elske dig selv. 

Modul 9

Nøglen til alt er, hvordan du ser dig selv. Du lærer om, hvordan dit selvbillede styrer dit liv, dine tanker, følelser og din adfærd. Og hvordan din opfattelse af dig selv, er årsag til de resultater du har i dit liv.
Vi begynder nu at samle alle trådene fra de tidligere moduler, og du arbejder med at skabe dit nye selvbillede, så du kan skabe forandring og nye resultater i dit liv. 

Modul 10 

Vi arbejder med momentum og at integrere din nye viden og nye redskaber. Vi taler om vedholdenhed, diciplin, egen praksis og det at gå vejen.

Du lærer at sætte en praksis og rutine for dig selv, så du at gå vejen Gennem de 10 moduler går du fra et begrænset og negativt selvbillede til et forbedret positivt selvbillede 🦋

Din underviser:

Jeg, Henriette, vil være din Coach og mentale træner. Jeg hjælper og støtter dig gennem hele forløbet. 

Jeg har arbejdet med personlig udvikling i 12 år og har ekspertise i at hjælpe mennesker med at finde ind til deres styrker & ressourcer, så de kan stå stærkt i sig selv og dermed skabe positive forandringer og resultater i deres liv.

Jeg har selv gået vejen. Kender til det at føle sig forkert og ikke god nok. Jeg har mærket det på min krop og følt den smerte som følger med, når man bare ikke er glad og tilfreds i sit liv.

Jeg ønskede at andet liv, og startede derfor en rejse for at finde ind til MIG. Jeg begyndte derfor at læse og studere selvudvikling for ca. 12 år siden. Jeg er dybt fascineret af sindet, selvindsigt og transformation, og har selv været gennem en massiv personlig udvikling.

Jeg har nu fundet troen på mig selv og har lært at acceptere mig selv præcis, som den jeg er. Jeg har fundet ind til mine styrker, ressourcer og potentiale. Derfor er jeg, hvor jeg er i dag. Jeg står stærkere i mig selv, driver min egen virksomhed og lever af min passion.

Jeg er stifter og ejer af Henriette Lind ApS og hjælper og støtter hver dag mennesker til at tage ansvar for egne tanker, stå stærk i sig selv og leve et autentisk liv.

Undervejs har jeg uddannet mig til certificeret Life & Business Coach hos Sofia Manning samt løbende taget et hav af kurser og uddannelser inden for mental træning og selvudvikling.

C77C9F75-0FA4-43E6-AC01-83E6018D9990

Kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale 💫

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Henriette Lind ApS

“Det har givet mig så meget selvindsigt at følge Henriettes program. Det har været super inspirerende og lærerigt , og jeg har fået så meget ud af de værktøjer vi har fået. Jeg har kæmpet meget med dårlige tanker, og de fylder ikke nær så meget længere ❤️”

Henriette Lind ApS

“At følge Henriettes forløb har lært mig meget om mig selv og jeg har fået nogle fantastiske værktøjer. Især forståelsen af hvad paradigmer er, hvordan jeg kan arbejde med dem og dermed påvirke mine resultater i livet, har været en øjenåbner. Gennem forløbet har Henriette været en fantastisk formidler. Hun har delt mange personlige og inspirerende historier, om de emner vi har været igennem og hun har støttet og motiveret når der var bump på vejen. Der er ingen tvivl om, at hendes viden er stor og at hun har en stærk passion for at hjælpe andre ❤❤❤”

Henriette Lind ApS

“Det har givet mig så meget læring at være med i Henriettes forløb.🙏❤👍jeg har fået en masse værktøjer som er super brugbare, inspirerende og nyttige i min selvudvikling.
Henriette er virkelig autentisk, støttende, motiverende og hun har en unik måde at være tilstede på❤og hun formår at videregive sin store viden🙏giver Henriette de største stjerner⭐⭐⭐⭐⭐”

Henriette Lind ApS

“Jeg er så taknemmelig for at jeg har været i dette forløb med Henriette. Hendes kærlighed, som stråler ud af hende. Hendes nærvær som man føler fra første øjeblik og måde hun deler sin store viden på og holder én til ilden når det er svært, har gjort at det for mig har været, ikke nemt at arbejde med mig selv, men givet mig metoder jeg kan bruge til at tro mere på mig selv og at det giver mening at blive ved, selvom det til tider er både hårdt og svært at arbejde med sig selv. Henriette står altid på sidelinien med kærlighed, nærvær og personlig hjælp❤️
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Henriette.
Af ❤️Tak for dig Henriette ❤️”