web-some-197437

Weekendkursus i selvudvikling

Kurset er for dig der ønsker at udvikle dig og finde ind til dit fulde potentiale - alle dine ressourcer og muligheder. Tro mig, dem har du! 

Det er for dig der ønsker at skabe forandringer og nye resultater, så du kan opnå frihed til at leve det liv du længes efter og drømmer om. 

Hvor og hvornår?

Hos 

Dato 

Pris: 

 

Kurset veksler mellem oplæg, samtaler, øvelser og opgaver.

Oplæg

  • Målsætning - at blive bevidst om dine personlige værdier samt sætte mål for dig og dit liv, og hvorfor det er så vigtigt, hvis du ønsker at opnå det du går og drømmer om
  • Tanker, følelser og adfærd - og hvordan disse hænger så umådeligt sammen
  • Bevidsthed og underbevidsthed – hvordan det styrer dig og hvorfor du ofte falder tilbage i dine gamle mønstre og vaner
  • Resultater i livet - hvordan skaber du nye resultater i dit liv og fastholder dem

Samtaler

som skaber selvindsigt og bevidsthed om, hvad der spænder ben for dine ønsker og drømme - det som begrænser dig og det som forhindrer dig i at være den du er og leve det liv du ønsker.

Vi kaster lys over dine tanker, følelser og adfærd, så du bliver opmærksom på, hvad dette gør ved dig og påvirker den måde du er på i din hverdag.

Vi finder ind til hvad dine mål og værdier er. Hvad du virkelig ønsker dig i livet.

Øvelser og opgaver

som lægger op til selvindsigt, refleksion samt hjælper dig til at træde ud af din tryghedszone, så du kan bryde dine uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

Vi går i dybden med dine tanker, dine følelser, din adfærd og dine resultater i livet.

Du får redskaber til at:

  • fastholde et positivt mindset
  • tro på dig selv og stå stærkt i dig selv 
  • håndtere udfordringer og modstand i din hverdag både nemmere og hurtigere
  • sætte mål, gå efter det og fastholde det
  • skabe forandringer og resultater i dit liv

Din underviser:

Jeg, Henriette, vil være din Coach og jeg hjælper dig med at udvikle dine styrker samt finde ind til dine ressourcer og potentiale. Jeg hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig selv. 

Jeg begyndte at læse og studere selvudvikling for ca. 12 år siden. Jeg blev dybt fascineret af sindet, selvindsigt og transformation. Og har selv været gennem en massiv personlig udvikling.

Undervejs har jeg uddannet mig til certificeret Life & Business Coach hos Sofia Manning samt Hatha og Yin Yogainstruktør. Jeg har løbende taget kurser i selvudvikling, meditation, mindfulness, åndedrætsteknikker & Reiki Healing. 

Jeg er tidligere skolelærer og frivillig på BørneTelefonen.

web-some-197380

Skal du med? Jeg glæder mig til vi ses

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.