Egypten Det Røde Hav 

Søndag den 3. april - søndag den 10 april 2022 - få pladser tilbage 

søndag den 13. november - søndag den 20. november 2022

Ønsker du at kombinere Yoga, delfiner og snorkling? 

Dette Yoga Retreat er helt unikt.

Vi tager en uge til Egypten og sejler rundt på Det Røde Hav, imens vi dyrker Yoga og snorkler med delfiner. Turen udgår fra Marsa Alam og går derfra sydpå til de skønne områder i det sydlige Egypten. Vi har lagt turen i det område, fordi på den måde kan være så godt som sikre på at se en masse delfiner.

Yoga er en stor del af denne rejse. Henriette sørger for at skabe rum til forkælelse, fordybelse & nærvær, hvor der er plads til alle uanset erfaring.

Udover Yoga, dejlig mad og fantastisk snorkling er dette en tur vil der være rigeligt tid til at finde ro og til at være i nuet, imens vi nyder de smukke solnedgange og den dejlige varme.En af de mest fantastiske ting på en rejse som denne er solnedgangene, hvor hele verden bliver badet i gyldenrøde og orange farver.
Vi skal bo på Enigma - et flydende hotel 

Enigma er en gammel båd, som for nylig er blevet fuldt restaureret. Den udmærker sig ved at have hele 7 kahytter over dækket, hvor gæsterne kan bo og have en flot udsigt over havet. Der er i alt 12 kahytter og plads til 24 gæster. 11 af værelserne har to enkeltsenge og et værelse har dobbeltseng. Der er aircondition på alle værelser, som desuden har eget bad/toilet.

EARLY BIRD: Der er 7 værelser som ligger over dæk, og som derfor har havudsigt. De værelser koster ikke ekstra, men vi gør det sådan, at de første der booker automatisk bliver tildelt de værelser. 

Forplejning

Alle måltider er inkluderet i prisen og der vil blive serveret snacks imellem måltiderne. Måltiderne serveres som buffet og afhængigt af deltagernes madpræferencer vil der være forskellige retter hver dag. På bookingformularen vil vi gerne vide, om I har særlige ønsker til mad (fx om I er vegetarer eller spiser kød/fisk). På den måde kan vi sikre, at alle kan nyde måltiderne.


Program

4 timers daglig Yoga, Meditation & Åndedrætsøvelser (dog ikke på ankomstdagen og hjemrejsedagen) med Hatha & Yin Yogalærer Henriette

Yogasessions vil foregå på et af bådens to dæk. Det vil oftest foregå på det øverste dæk, men hvis solen generer for meget går vi nedenunder. Dækkene har ikke helt lige linjer, som en normal yogasal og derfor sørger vi for at tilpasse os.

Fokus er på både Yin & Yang.

Vi starter derfor morgenen med blid Hatha Yoga som er bestående af dynamiske stillinger, åndedrætsøvelser og meditation, hvor du opnår styrke, balance, smidighed samt ny energi. Ud over fysisk yoga giver meditations-, åndedræts- og afspændingsøvelser dig mulighed for at komme helt ind i dig selv.

Inden aftensmaden afslutter vi med Yin Yoga, hvor vi arbejder i dybden. Vi skaber energiflow samt løsner op for dybe spændinger og blokeringer der har lagret sig i kroppen.
Vi sætter dagens tempo ned med den langsomme, fordybende og beroligende Yin Yoga.

Hvis det er muligt, vil vi en af dagene gøre holdt ved en lille strand eller ø og have en session der.

Fantastisk snorkling bl.a. med delfiner

Sol og varme

Lækker mad for enhver præference

Hygge og fællesskab med de andre deltagere på turen

web-some-197655 (1)

Din underviser

Jeg, Henriette, er uddannet Hatha Yoga- og Yin Yogalærer  samt certificeret Life & Business Coach. 

 Jeg tager løbende kurser i Yoga, Meditation samt Åndedrætsteknikker. 

Jeg har undervist Yoga i mange år samt haft mange ene-sessioner i både Yoga og Coaching.

Hvis du vil læse mere om mig kan du klikke på fanen OM

Jeg glæder mig til at nyde otte dage med jer - fyldt med oplevelser og forkælelse. Kærligst Henriette

Vil du booke din plads så tryk på linket her: 

https://www.beringtravel.com/.../yin-yoga-delfiner-egypten/

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.