FOREDRAG
             -  STÅ STÆRKT I DIG SELV 

Det er en nødvendighed at udvikle og styrke vores selvbillede og selvværd, så vi kan finde glæde, lære os selv at kende samt stå stærkere i os selv. Dermed kan vi tackle modstand og udfordringer langt bedre i vores hverdag.

Desværre er dette ikke virkeligheden for mange mennesker i dag, som er styret af destruktive tanker, bekymringer og frygt. Tanker om ikke at være god nok eller tilstrækkelig. Følelser som overtager og skaber en uønsket adfærd og dårlige resultater.

Mange kender simpelthen ikke sig selv, og formår dermed ikke at sætte sunde grænser og ender ud med at leve på andres præmisser.

Jeg kender til det. Kender til at føle mig forkert og ikke god nok. Jeg har mærket det på egen krop og følt den smerte der følger med, når man bare ikke er glad og tilfreds i sit liv.

Jeg fortæller min historie, hvor angst, stress og mistrivsel har været min følgesvend i mange år. Jeg fortæller, hvordan jeg fandt vejen til at tro på mig selv og stå stærkt i mig selv, så jeg i dag lever et autentisk liv i overensstemmelse med den jeg er.

Jeg ønsker brændende, at andre skal skabe positiv forandring langt tidligere end jeg formåede.

Derfor driver jeg min egen virksomhed i dag, hvor jeg hver dag hjælper mennesker med at finde ind til deres styrker, ressourcer og potentiale, så de kan lære at stå stærkt i sig selv.

 

 

FOREDRAG MED FOKUS PÅ:

 💫 hvad selvværd og selvbillede (selvopfattelse) er
 
💫 at sætte mål i livet og hvorfor det er så vigtigt

💫 tanker, følelser og adfærd som hænger uløseligt sammen
💫 hvorfor vi ofte ikke opnår, det vi ønsker i livet

💫 hvordan vi alle selv har mulighed for og kompetence til at bryde ud af fastlåste mønstre og et negativt syn på os selv

💫 hvordan vi kan leve indefra og ud fremfor udefra og ind

💫 at gå vejen, vigtigheden af tro, vedholdenhed og disciplin


HVEM ER JEG

Jeg hedder Henriette Lind. Ejer og driver min egen virksomhed, hvor jeg arbejder med mental træning og trivsel.

Jeg har arbejdet med personlig udvikling i 12 år og har ekspertise i at hjælpe mennesker med at finde ind til deres styrker & ressourcer, så de kan stå stærkt i sig selv og dermed skabe positive forandringer og resultater i deres liv.


Jeg er uddannet Life & Business Coach hos Sofia Manning samt taget et hav af kurser og uddannelser inden for selvudvikling og mental træning.

Jeg begyndte at læse og studere selvudvikling for 12 år siden. En ny rejse begyndte for mig. Jeg blev dybt fascineret af sindet, selvindsigt og transformation.

Jeg står klar til en snak med jer om et foredrag hos jer.Book et uforpligtende møde

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.