Velkommen til min side. Jeg hedder Henriette Lind.

Min største værdi i livet er FRIHED! Frihed dækker over flere ting, men vigtigst at alt: Frihed til at være MIG!

Gennem mit liv har jeg altid været meget nysgerrig og søgende. Dette har bragt mig gennem et hav af oplevelser, forskellige typer af arbejdspladser samt mødet med en masse forskellige og helt fantastiske mennesker. Det har på mange måder været positivt, sjovt, lærerigt og spændende. 

Alligevel kender jeg til følelsen af ikke helt at høre til og have trang til at præstere. Dette førte mig ind i yogaverden og gennem de sidste 12 år, har jeg selv været gennem en massiv personlig udvikling.

Jeg dyrker selv Yoga næsten hver dag og er dybt fascineret af hvad Yoga kan gøre for både krop og sind, og for mig handler Yoga om selvindsigt og transformation.  

Undervejs har jeg uddannet mig til certificeret Hatha og Yin Yogalærer og undervist Yoga i over 8 år. Jeg har løbende taget kurser i meditation, mindfulness, åndedrætsteknikker & Reiki Healing. Sidst har jeg uddannet sig til Life & Business Coach hos Sofia Manning.

Jeg har en kærlighed for Yoga og Personlig Udvikling, og det er min store passion at give dette videre til andre – at vejlede, støtte, inspirere og gøre en forskel for andre.

Ud over at hjælpe voksne, banker mit hjerte for unge. Som tidligere frivillig på BørneTelefonen og skolelærer har jeg desværre oplevet alt for mange unge, som i dag, lever under et stort pres. De unge står overfor ufattelig høje krav og forventninger, både fra deres omgivelser men i høj grad også fra dem selv. De taber sig selv i ræset, ved ikke hvem de er, føler sig forkerte og ikke gode nok. De ser ikke deres unikke selv. De kender ikke til deres egne ressourcer og muligheder. De søger og stræber efter at leve op til egne eller andres krav og forventninger. 

Jeg hjælper derfor - unge som voksne - på en støttende, naturlig og autentisk måde gennem en positiv udvikling.

Jeg hjælper dig som ønsker en pause. Dig der gerne vil sætte tempoet ned. Dig der vil mærke dig selv. Dig som drømmer om forandring. Der som ønsker selvindsigt.  

Har du brug for en støttende hånd, er jeg her for dig. 

Kærligst Henriette 

 


RECREATION 

CHANGE-CONNECTION-CREATION


Det er disse begreber, jeg altid arbejder ud fra - uanset om det er Personlig Udvikling eller Yoga - ofte en kombination af disse.
Så er du med mig til Yoga, på Retreats eller i forløb hvor vi arbejder med din personlige udvikling, så er det ud fra disse grundpiller vi arbejder.

Overordnet har vi RECREATION, fordi det er i ro og nærvær vi udvikler os.


RECREATION
Handler om hvile, ro og komme til hægterne. Simpelthen at tage en PAUSE. En pause fyldt med fordybelse, forkælelse, afslapning, afstresning og afspænding.

Det er helbredelse for krop, sind og sjæl (din kerne, essens ... om du vil)

Når jeg arbejder med Personlig Udvikling, er det efter disse tre begreber:


CHANGE
Hvis du er et sted, hvor du ønsker noget andet, så bliver du nødt til at gøre noget anderledes. CHANGE!

Vi arbejder med dit bevidste sind og din underbevidsthed - dine tanker, følelser og adfærd. Vi arbejder med dit selvbillede.

Der er fokus på at efterlade den person, du IKKE ønsker at være.


CONNECTION
Her begynder vi at skabe kontakt til DIG.
Vi har fokus på at forbinde dig til dit hjerte. Det er her din sandhed ligger. Hvem er du? Hvad ønsker DU?
Vi har fokus på at komme fra hovedet og ned i kroppen (til din sjæl, kerne, essens ...)

Det handler om at skabe positive og sunde tanker og følelser i din underbevidsthed. Det handler om at finde dit potentiale frem.

Der er fokus på dit unikke JEG - på at elske den du er.


CREATION
Det handler om din adfærd, dine handlinger og dine resultater.

Du skaber dit nye selvbillede, som giver dig nye resultater.

Der er fokus på at ændre dine resultater, så du kan leve ud fra den person, du virkelig ønsker at være.


 • Henriette Lind ApS

  “Kære Henriette
  Hvor er du dygtig, mild og tillidsfuld!
  Måden hvorpå du kombinerer meditation og yoga med din coaching, funger virkelig godt. Du har trygt og roligt taget mig med igennem to sessioner og du formåede at skabe et rum, hvor min krop og mine tanker fulgtes ad - og hvor dine spørgsmål blev til mine svar. Det var en meget fin og rørende oplevelse. Tusind tak for det”

 • Henriette Lind ApS

  “Kære Henriette. Dine yogaer er bare super gode. Lifesavier! ❤️ Hjertet bliver fyldt op med fred og kærlighed ❤️ Namaste 🙏🏼”

 • Henriette Lind ApS

  “Jeg fik så utrolig meget ud af de sessioner jeg fik hos dig. Kombinationen af yoga og coaching er helt unik, i forhold hvad jeg ellers har prøvet. Du hjalp mig virkelig til at finde frem til og sætte ord på, hvad der er allermest vigtigt for mig. Det er noget jeg kan vende tilbage til og minde mig selv om, i både svære og gode tider. Det har været en utrolig givende og øjenåbnende oplevelse. Jeg giver dig mine bedste anbefalinger og håber du igen snart kan gøre brug af dine fantastiske redskaber og kompetencer. Tusind tusind tak”

 • Henriette Lind ApS

  “Tak! For en rørende og stærk meditation og yogasession. ”

 • Henriette Lind ApS

  “Henriette formår at skabe et rum med tillid, tryghed og omsorg. Det gælder både hendes yoga og coaching.
  I yogaen kan jeg give mig helt hen, fordi jeg ved, at jeg er i gode hænder hvor end Henriette vælger, vi skal hen.
  Hendes coaching fik mig til at finde ud af, at jeg lod andre ”blive højere end mig selv” - så høje, at jeg selv blev stille. På kort tid, fik Henriette mig til at høre mig selv igen. Og da jeg fik lov til at høre mig selv, kunne jeg igen mærke mig selv og trække vejret!
  Henriettes coaching er målrettet. Målene sættes af dig - og alt hvad du kommer frem til, er alt hvad Henriette kan finde i dig.
  Jeg fandt min stemme igen - og jeg lod mig selv ”blive højere”

 • Henriette Lind ApS

  “Fantastisk forløb
  Jeg kom på et forløb med Henriette, som har været helt fantastisk. Der blev sat en masse tanker i gang, og jeg fik hjælp og vejledning til at forstå mine tanker og følelser. Derudover afsluttede vi med yoga, som gjorde at man fint fik indarbejdet tankerne på en rolig og tryg måde.
  Fantastisk forløb med en super sød og forstående instruktør”

  18 år

Henriette Lind ApS, CVR-nr. DK41314605 / Tlf. 60612227 / Web: www.henriettelind.dk / Mail: Info@henriettelind.dk