Jeg hedder Henriette Lind

Min største værdi i livet er FRIHED! Frihed dækker over flere ting, men vigtigst af alt: Frihed til at være MIG!

Gennem mit liv har jeg altid været meget nysgerrig og søgende. Dette har bragt mig gennem et hav af oplevelser, forskellige typer af arbejdspladser samt mødet med en masse forskellige og helt fantastiske mennesker. Det har på mange måder været positivt, sjovt, lærerigt og spændende. 

Alligevel kender jeg til følelsen af ikke helt at høre til, ikke at føle mig god nok samt have trang til at præstere. Jeg begyndte derfor at læse og studere selvudvikling. En helt ny rejse startede for mig. Jeg blev dybt fascineret af sindet, selvindsigt og transformation. Gennem de sidste 12 år har jeg deltaget i et hav af kurser og selv været gennem en massiv personlig udvikling. 

Undervejs har jeg uddannet mig til certificeret Life & Business Coach hos Sofia Manning samt Hatha og Yin Yogainstruktør. Jeg er tidligere skolelærer og frivillig på BørneTelefonen. Og så har jeg løbende taget kurser i selvudvikling, meditation, mindfulness, åndedrætsteknikker & Reiki Healing.

I dag driver jeg min egen virksomhed inden for Selvudvikling & Yoga og er Coachtræner hos Sofia Manning.

Jeg hjælper - unge som voksne - på en støttende, naturlig og autentisk måde gennem en positiv udvikling.

Jeg hjælper dig som drømmer om forandring. 

Har du brug for en støttende hånd, er jeg her for dig. 

Kærligst Henriette 

 • Henriette Lind ApS

  “Kære Henriette
  Hvor er du dygtig, mild og tillidsfuld!
  Måden hvorpå du kombinerer meditation og yoga med din coaching, funger virkelig godt. Du har trygt og roligt taget mig med igennem to sessioner og du formåede at skabe et rum, hvor min krop og mine tanker fulgtes ad - og hvor dine spørgsmål blev til mine svar. Det var en meget fin og rørende oplevelse. Tusind tak for det”

 • Henriette Lind ApS

  “Kære Henriette. Dine yogaer er bare super gode. Lifesavier! ❤️ Hjertet bliver fyldt op med fred og kærlighed ❤️ Namaste 🙏🏼”

 • Henriette Lind ApS

  “Jeg fik så utrolig meget ud af de sessioner jeg fik hos dig. Kombinationen af yoga og coaching er helt unik, i forhold hvad jeg ellers har prøvet. Du hjalp mig virkelig til at finde frem til og sætte ord på, hvad der er allermest vigtigt for mig. Det er noget jeg kan vende tilbage til og minde mig selv om, i både svære og gode tider. Det har været en utrolig givende og øjenåbnende oplevelse. Jeg giver dig mine bedste anbefalinger og håber du igen snart kan gøre brug af dine fantastiske redskaber og kompetencer. Tusind tusind tak”

 • Henriette Lind ApS

  “Tak! For en rørende og stærk meditation og yogasession. ”

 • Henriette Lind ApS

  “Henriette formår at skabe et rum med tillid, tryghed og omsorg. Det gælder både hendes yoga og coaching.
  I yogaen kan jeg give mig helt hen, fordi jeg ved, at jeg er i gode hænder hvor end Henriette vælger, vi skal hen.
  Hendes coaching fik mig til at finde ud af, at jeg lod andre ”blive højere end mig selv” - så høje, at jeg selv blev stille. På kort tid, fik Henriette mig til at høre mig selv igen. Og da jeg fik lov til at høre mig selv, kunne jeg igen mærke mig selv og trække vejret!
  Henriettes coaching er målrettet. Målene sættes af dig - og alt hvad du kommer frem til, er alt hvad Henriette kan finde i dig.
  Jeg fandt min stemme igen - og jeg lod mig selv ”blive højere”

 • Henriette Lind ApS

  “Fantastisk forløb
  Jeg kom på et forløb med Henriette, som har været helt fantastisk. Der blev sat en masse tanker i gang, og jeg fik hjælp og vejledning til at forstå mine tanker og følelser. Derudover afsluttede vi med yoga, som gjorde at man fint fik indarbejdet tankerne på en rolig og tryg måde.
  Fantastisk forløb med en super sød og forstående instruktør”

  18 år

Henriette Lind ApS, CVR-nr. DK41314605 / Tlf. 60612227 / Web: www.henriettelind.dk / Mail: Info@henriettelind.dk