JEG SKABER UDVIKLING OG TRIVSEL 
Book en gratis afklarende samtale

Vores mindset har stor indflydelse på vores præstationer, resultater og trivsel. Alligevel har de færreste indsigt i eget mindset. Heri ligger der et kæmpe uforløst potentiale. Et potentiale der kan forløses til øgede resultater i virksomheden samt forhøjet arbejdsglæde hos medarbejdere.

photo-output-2--edited

Jeg hjælper virksomheder til et bedre arbejdsmiljø som skaber sundhed, glæde og trivsel blandt medarbejderne, herunder: 

  • trivsel, herunder stressforebyggelse og håndtering
  • samarbejde
  • konflikthåndtering

Jeg hjælper først og fremmest jeres ledere til at få indsigt i og udvikle eget mindset. Jeg træner jeres ledere til at opnå et bedre og skarpere mindset, som derigennem frembringer lederens styrker, ressourcer og fulde potentiale.

DET VIL BREDE SIG SOM RINGE I VANDET
           - et stærkt mindset giver et stærkt lederskab

Når lederen får indsigt i og udvikler eget mindset, frigør det ikke alene lederens eget potentiale - det vil også frigøre et større potentiale for den enkelte leders organisation. Det vil skabe mere produktive, effektive og mindre stressede medarbejdere.

Lederen vil altså skabe et trygt og robust arbejdsmiljø, forbedre trivsel, styrke samarbejdet og ende ud med engagerede og motiverede medarbejdere.

photo-1471520201477-47a62a269a87

LÆS OM MINE KURSER FOR LEDERE HER:  

ONLINEKURSUS FOR KVINDELIGE LEDERE
- DET MENNESKELIGE LEDERSKAB

 

ONLINEKURSUS FOR LEDERE 
- LÆR AT COACHE DINE MEDARBEJDERE

Et udpluk af kunder jeg har skabt udvikling og trivsel for:

Testimonials: 

Henriette Lind ApS
CHR. HANSEN A/S - Lonni Morbech, Team Manager

“Jeg startede min karriere som leder med en solid baggrund som laborant. Gennem de sidste 8 år har virksomheden og afdelingen været igennem en rivende udvikling med fantastisk god vækst.
Det har skabt et stort fokus på at kunne levere som virksomhed, afdeling og som leder. At kunne sikre et stærkt teamsamarbejde i en meget resultat- og leverancefokuseret hverdag.

Jeg havde derfor brug for at arbejde med mig selv og mit lederskab, for at kunne sikre en leder og en afdeling i trivsel i en meget omskiftelig hverdag.

Henriette har været en fantastisk facilitator og strukturen i forløbet har givet et meget stort udbytte.

Jeg har fundet mig selv og alle de styrker, jeg besidder - sagt farvel til gamle vaner, der ikke længere gjorde noget godt og står i dag meget stærkere i mig selv. Min selvtillid har fået et boost og det afspejler sig hver dag i mit lederskab.

Jeg har lært at have en stemme, som jeg bruger. Mine værdier kender jeg langt bedre, samt hvordan jeg holder fast i de værdier, der er vigtige for mig personligt, men i særdeleshed også som leder.

De forskellige moduler i kurset klæder dig på til at sætte ambitiøse mål og hver dag arbejde sig hen imod dem. Men vigtigst af alt har jeg fået gode værktøjer til at balancere karrieren som kvindelig leder med rollen som mor og hustru, med mig selv i fokus.”

Lonni Morbech, Team Manager

Henriette Lind ApS
TELENOR - Bettina Kick, Senior Manager

“De emner vi vender under forløbet, er relevante og spændende. Emnerne har rykket mig på det personlige plan. Selvom det egentlig ”bare” skulle være (endnu) et lederkursus, så sidder jeg nu, her på den anden side, med redskaber, der kan hjælpe mig med at håndtere mit tankemylder og en tro på, at jeg i langt højere grad skal tro, lytte og gå med min mavefornemmelse. Ting jeg både kan bruge i mit lederskab samt i privat livet.

Jeg er også gennem forløbet blevet mere bevidst om, hvordan mit eget sind samt paradigmer kan spænde ben for de ting, jeg rigtig gerne vil opnå i livet.

Foruden teorien, så har jeg under forløbet haft mulighed for 1-1 sparring med Henriette – disse har været guld værd. Henriette formår at lytte, rådgive og prikke lidt, hvor det gør ”ondt”, men på en behagelig måde.

Har du lyst til at arbejde med dit sind og ændre dine, måske dårlige, vaner, så vil jeg helt klart anbefale dig at tilmelde dig et forløb ved Henriette!”

Bettina Kick, Senior Manager

Henriette Lind ApS
KREDSLØB A/S - Henriette Lundfold Bjerring, Afdelingsleder

“Jeg tilmeldte mig kurset efter at have fået feedback fra en medarbejder, der manglede en leder, der var mere orienteret mod mennesket bag og ikke så meget resultatet. Det satte sig fast i mig, og jeg tænkte, at det må jeg kunne ændre. Jeg har altid været meget åben omkring at arbejde med mig selv og mit lederskab, så kurset kom på et ret godt tidspunkt.

Undervejs og primært i starten må jeg ærligt erkende, at jeg syntes, kurset var en udfordring, da det første var at sætte et ambitiøst mål. Jeg brugte en del tid på at tænke over målet, og det var først efter en 1:1 coaching med Henriette, at jeg fik det helt på plads.

Henriette har været en virkelig god coach fra start til slut og er bare eminent god til at forstå deltagerne og deres udfordringer. Det er stærkt og meget inspirerende for mig.

Kurset har gjort, at jeg har fået nogle vigtige værktøjer til at forstå først og fremmest mig selv om leder – og gevinsten af dem alle – blive bedre til at forstå mine medarbejdere. Mine personlige værdier er på plads og jeg arbejder dagligt med at ændre mine vaner, så jeg kan nå mit store ambitiøse mål. ”

Henriette Lundfold Bjerring, Afdelingsleder

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jeres virksomhed.

Tak for din forespørgsel! Du får svar fra mig hurtigst muligt.