ONLINEKURSUS FOR KVINDELIGE LEDERE

- DET MENNESKELIGE LEDERSKAB

 

 

                                                                                                                                                                                  

JEG SKABER UDVIKLING OG TRIVSEL

Med mental træning hjælper jeg dig, der er kvindelig leder, til at stå stærkt i dig selv.

Vi arbejder med din personlige udvikling, hvor vi fjerner det, der holder dig tilbage samt finder ind til dine styrker, ressourcer og dit fulde potentiale.

DET ER SOM RINGE I VANDET  

Når du som leder får indsigt i og udvikler eget mindset, vil det smitte af på teamet – på humør, præstationer og resultater. Du bliver en rollemodel for dine medarbejdere.

Øgede resultater og trivsel følger helt naturligt med, hvis dit team trives og ser et formål med at gå på arbejde.

 

 Under kurset:

 

 • lærer du at tænke større og bedre, idet et stærkt mindset giver et stærkt lederskab
 • får du indsigt i eget mindset og dermed dine styrker, ressourcer og dit fulde potentiale
 • får du konkrete redskaber, som vil styrke dine lederevner og hjælpe dig i rollen som leder
 • lærer du at sætte det menneskelige lederskab i spil, blive en leder dit team vil følge og derigennem opnå øgede resultater og bedre trivsel
 • bliver du en del af et stærkt netværk med andre ligesindede kvindelige lederephoto-output (2)
photo-1544655152-4dc3bc4df059-edited

Efter kurset vil du være i stand til at:

 • mestre dine tanker
 • vælge til og vælge fra, hvilket reducerer stress
 • sætte sunde grænser, så du prioriterer det, der er vigtigt for dig i livet
 • lytte til din intuition og turde gå efter den
 • tage aktion og handle på de ting, du ønsker dig
 • øge dine præstationer, resultater og din trivsel 

 

Summen er, at du vil stå stærkere i dig selv som menneske og dermed som leder. Du vil tage ansvar og styring over dig selv, dit lederskab og dit liv, som i sidste ende vil give dig de forandringer, du ønsker dig.

 

UNIKT TILBUD

 normalpris 23.000 kr.
NU

16.100 kr. 

Du har mulighed for at betale i tre rater.

Alle priser er eksklusiv moms.

Har du nu ikke brug for 1:1 coaching, kan du stadig være med i forløbet. Du får stadig adgang til kursusmaterialet og de fælles onlinemøder med de andre kvindelige ledere. 

 normalpris 11.000 kr.
NU

7.700 kr. 

Du har mulighed for at betale i tre rater.

Alle priser er eksklusiv moms.

DE TO NÆSTE HOLD KØRER PÅ FØLGENDE DATOER OG TIDSPUNKTER:

APRIL HOLD (MORGENHOLD) 2024: 

Onlinemøder fredage morgener fra kl. 8.00 - 9.00 

den 5. april 2024
den 12. april 2024
den 19. april 2024
den 3. maj 2024
den 10. maj 2024
den 11. maj 2024
den 24. maj 2024
den 31. maj 2024
den 7. juni 2024
den 14. juni 2024
den 21. juni 2024
den 28. juni 2024
SEPTEMBER HOLD (MORGENHOLD) 2024: 

Onlinemøder fredage morgener fra kl. 8.00 - 9.00 

den 6. september 2024
den 13. september 2024
den 27. september 2024
den 4. oktober 2024
den 11. oktober 2024
den 18. oktober 2024
den 25. oktober 2024
den 1. november 2024
den 8. november 2024
den 15. november 2024
den 22. november 2024
den 29. november 2024

REFERENCER: 

Henriette Lind ApS
CHR. HANSEN A/S - Lonni Morbech, Team Manager

“Jeg startede min karriere som leder med en solid baggrund som laborant. Gennem de sidste 8 år har virksomheden og afdelingen været igennem en rivende udvikling med fantastisk god vækst.
Det har skabt et stort fokus på at kunne levere som virksomhed, afdeling og som leder. At kunne sikre et stærkt teamsamarbejde i en meget resultat- og leverancefokuseret hverdag.

Jeg havde derfor brug for at arbejde med mig selv og mit lederskab, for at kunne sikre en leder og en afdeling i trivsel i en meget omskiftelig hverdag.

Henriette har været en fantastisk facilitator og strukturen i forløbet har givet et meget stort udbytte.

Jeg har fundet mig selv og alle de styrker, jeg besidder - sagt farvel til gamle vaner, der ikke længere gjorde noget godt og står i dag meget stærkere i mig selv. Min selvtillid har fået et boost og det afspejler sig hver dag i mit lederskab.

Jeg har lært at have en stemme, som jeg bruger. Mine værdier kender jeg langt bedre, samt hvordan jeg holder fast i de værdier, der er vigtige for mig personligt, men i særdeleshed også som leder.

De forskellige moduler i kurset klæder dig på til at sætte ambitiøse mål og hver dag arbejde sig hen imod dem. Men vigtigst af alt har jeg fået gode værktøjer til at balancere karrieren som kvindelig leder med rollen som mor og hustru, med mig selv i fokus.”

Lonni Morbech, Team Manager

Henriette Lind ApS
TELENOR - Bettina Kick, Senior Manager

“De emner vi vender under forløbet, er relevante og spændende. Emnerne har rykket mig på det personlige plan. Selvom det egentlig ”bare” skulle være (endnu) et lederkursus, så sidder jeg nu, her på den anden side, med redskaber, der kan hjælpe mig med at håndtere mit tankemylder og en tro på, at jeg i langt højere grad skal tro, lytte og gå med min mavefornemmelse. Ting jeg både kan bruge i mit lederskab samt i privat livet.

Jeg er også gennem forløbet blevet mere bevidst om, hvordan mit eget sind samt paradigmer kan spænde ben for de ting, jeg rigtig gerne vil opnå i livet.

Foruden teorien, så har jeg under forløbet haft mulighed for 1-1 sparring med Henriette – disse har været guld værd. Henriette formår at lytte, rådgive og prikke lidt, hvor det gør ”ondt”, men på en behagelig måde.

Har du lyst til at arbejde med dit sind og ændre dine, måske dårlige, vaner, så vil jeg helt klart anbefale dig at tilmelde dig et forløb ved Henriette!”

Bettina Kick, Senior Manager

Henriette Lind ApS
KREDSLØB A/S - Henriette Lundfold Bjerring, Afdelingsleder

“Jeg tilmeldte mig kurset efter at have fået feedback fra en medarbejder, der manglede en leder, der var mere orienteret mod mennesket bag og ikke så meget resultatet. Det satte sig fast i mig, og jeg tænkte, at det må jeg kunne ændre. Jeg har altid været meget åben omkring at arbejde med mig selv og mit lederskab, så kurset kom på et ret godt tidspunkt.

Undervejs og primært i starten må jeg ærligt erkende, at jeg syntes, kurset var en udfordring, da det første var at sætte et ambitiøst mål. Jeg brugte en del tid på at tænke over målet, og det var først efter en 1:1 coaching med Henriette, at jeg fik det helt på plads.

Henriette har været en virkelig god coach fra start til slut og er bare eminent god til at forstå deltagerne og deres udfordringer. Det er stærkt og meget inspirerende for mig.

Kurset har gjort, at jeg har fået nogle vigtige værktøjer til at forstå først og fremmest mig selv om leder – og gevinsten af dem alle – blive bedre til at forstå mine medarbejdere. Mine personlige værdier er på plads og jeg arbejder dagligt med at ændre mine vaner, så jeg kan nå mit store ambitiøse mål. ”

Henriette Lundfold Bjerring, Afdelingsleder

Henriette Lind ApS
Region Nordjylland - Mia Schnefeldt Sørensen , Tilbudsleder Bostedet Kærvang, Området for Socialpsykiatri


Jeg tilmeldte mig Henriettes kursus i foråret 2023, da jeg søgte styrkelse af min “ledelse ind” – ledelse af mig selv. Jeg ønskede at gå i dybden med at kigge på baggrunden for mine valg, prioriteringer, tilvalg og hvordan jeg kunne opøve en stærkere evne til at træffe nødvendige fravalg i dagligdagens travle program - for at opnår mit mål om en mere jævn balance mellem arbejde og hjemmelivet i et krævende lederjob - uden dog at gå på kompromis med nogle af delene (anede ikke om det var muligt).

Før kurset oplevede jeg en ubalance på begge fronter. Brugte jeg meget tid på job, fik jeg dårlig samvittighed og omvendt. Jeg stod derudover i en situation, hvor jeg - i nogle top-ledelsesfora holdte mig tilbage – hvilket gik mig på – og hvor jeg ikke udnyttede mit lederskab optimalt.

Det har været en hel vild – og intens oplevelse at deltage på kurset. Mine nære ledelsesomgivelser bemærkede, at jeg - hurtigt efter opstart - stod “stærkere” i min ledelse og kunne give skarpere feedback og øget konstruktiv støtte til lederne under mig.

Jeg har fået ryddet op i alt fra arbejdsrutiner, hjemme rutiner, tanker om arbejde, hvad jeg burde/kunne/skulle til at flytte fokus på det jeg kan, vil og ønsker – uden at gå på kompromis. Jeg vil sige, at dette forløb har hjulpet mig med at få styr på mine prioriteter.

Det føles som om min “harddisk” er opdateret til en ny og mere effektiv version (bedre og mere glad kæreste, mor og arbejdskollega – og chef). At jeg kan det, jeg vil og kun drømmene sætter grænser for, hvad jeg kan opnå. At jeg - oprigtigt – er blevet en stærkere leder – der også har en høj grad af egenomsorg - og der ingen undskyldninger er for at fortsætte af den vej, jeg ønsker.

Henriette fremstår autentisk, interesseret i hver enkelt kursist og utrolig dygtig til at hjælpe ledere i at nå deres potentiale.

Det har været et intens forløb, lærende og indsigtsfuldt på et plan, jeg ikke anede, jeg kunne nå – på så kort tid. Har prøvet utallige lederkurser, men intet så effektivt som dette – med næsten øjeblikkelig virkning i praksis.

Mit råd til andre kursister vil være at planlægge daglig studietid under forløbet og derudover give sig selv 1-2 timers fordybelsestid hver uge. Det er for vildt, hvad man oplever, når der kigges indad – gi’ dig selv den gave, det er. ”

Mia Schnefeldt Sørensen , Tilbudsleder Bostedet Kærvang, Området for Socialpsykiatri

Et udpluk af kunder jeg har skabt udvikling og trivsel for:

FORLØB OVER TRE MÅNEDER - INDHOLD

 COACHING/

SUPERVISION

 1:1 onlinecoaching/supervision gennem hele forløbet

 - mulighed for op til 12 x 1:1 

OPSTART

Online opstartsmøde på Zoom med alle ledere á 1 times varighed 

 • Oplysninger om kursus
 • LIF Metoden
 • At gå vejen 

SELVSTUDIE

Selvstudie - 8 moduler

 • 8 videoer med undervisning og mental træning
 • Arbejdsark til hvert modul 


MØDER

Ugentlige onlinemøder på Zoom med alle ledere á 1 times varighed

10 x onlinemøder med:

 • Facilitering af moduler - mental træning 
 • Sparring
 • Spørgsmål 

 

AFSLUTNING

Online afslutningsmøde på Zoom med alle ledere á 1 times varighed 
 • Momentum
 • Fastholdelse af den daglige praksis 

Selvstudie - 8 moduler

 

Modul 1

Mål, ambition og vision. Du lærer at sætte motiverende og inspirerende mål for dig og dit team.

Modul 2

Bevidsthed om hvad der forhindrer og blokerer dig i at nå dine mål. Du bliver trænet i dit sind, og hvordan det fungerer. Du lærer om paradigmer.

Modul 3

Dit VÆRD og dit selvbillede. Du bliver styrket i troen på dig selv som leder.

Modul 4

Værdiafklaring for dig som leder og dit team.

Modul 5

Du lærer om frygt, og hvordan du håndterer den, så du tør handle og dermed øger dine præstationer og resultater.

Modul 6

Du lærer om det menneskelige lederskab. 

Du arbejder med, hvem du ønsker at være som leder. 

Modul 7

Dit nye lederskab med nye styrker, ressourcer og potentiale sættes i spil. Du lærer om tro, attitude og standard.

Modul 8

Trivsel i virksomheden, herunder stressforebyggelse og- håndtering

REFERENCER: 

Henriette Lind ApS
Sarah Guldhammer, Head of Project management - CompanYoung

“Jeg tilmeldte mig kurset, da jeg oplevede at jeg som ny leder, manglede mit eget ståsted. Jeg var meget optaget af, at jeg havde brug for, at kunne se mig selv i min ledelsesstil og hvad jeg som leder står for. Inden kurset havde jeg alle de her spørgsmål, omkring hvem jeg var som leder. Henriette har været en kæmpe hjælp i forhold til, at få styr på mine tanker. Hun er enormt god til at stille de rigtige spørgsmål, men også at give en konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med sig selv. Jeg er nu et sted, hvor jeg står markant stærkere I mig selv. Min rejse er på ingen måde færdig, men mit udgangspunkt er nu et helt andet.

Det vigtigste jeg har fået med fra forløbet er en meget større tro på mig selv. Jeg har fået en uvurderlig viden omkring, hvordan jeg kan håndtere mig selv og mine tanker. Jeg er idag en autentisk leder, der står stærkt i mig selv.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Henriette og hendes kursus samt det netværk af fantastiske kvinder, som følger med”

CompanYoung

Henriette Lind ApS
Marianne Hostrup Poulsen, Head of Finance - ESVAGT A/S

“Jeg tilmeldte mig kurset hos Henriette, fordi jeg er relativt ny leder. Derfor gav det god mening for mig at deltage i et kursus, hvor der var fokus på mig som person og mit lederskab, så jeg kunne komme til at stå stærkere i mig selv og dermed opnå mere gennemslagskraft på nogle punkter.

Inden kurset var jeg en lidt usikker leder, som ikke altid fik sagt, hvad jeg mente, selvom jeg havde en OK mavefornemmelse. Derudover var jeg lidt for empatisk, havde svært ved at tage de svære samtaler samt i forskellige scenarier at sætte bremsen i.

Rejsen undervejs har været fantastisk. Nu hvor jeg ser tilbage, kan jeg se, at jeg står meget stærkere i mig selv, tror på mig selv og tager de svære samtaler. Jeg er i stand til at guide mit team i den retning, hvor de bidrager mest - samtidigt med at de også bliver sendt ud på en udviklingsrejse.

Rent privat har kurset også givet mig en masse. Jeg er blevet bedre til at stoppe op og mærke efter ”hvem er jeg” og ”hvad er det, jeg ønsker med mit liv” – og ikke mindst "hvad er mine mål med livet".

Slutteligt vil jeg sige, at Henriette er en fantastisk coach. Hun er super god til at lære fra sig og guider en, når man er på afveje, samtidigt med at hun griber en, hvor man er. Kurset er klart anbefalelsesværdigt, hvis man ønsker at udvikle sig selv og vil prioritere at bruge tiden på det.”

ESVAGT A/S

Henriette Lind ApS
Ninette, Kreativ direktør - LongStoryShort

“Før kurset var jeg slet ikke ‘grounded’ som leder. Jeg var usikker på mig selv, og havde mange dage hvor jeg ikke følte mig tilstrækkelig - hverken som leder, menneske eller mor. Jeg var for ‘vattet’ som leder - for at være ærlig. Jeg havde for meget fokus på at være omsorgsfuld og nærværende, selvom det ikke altid er det mine medarbejdere har brug for.

Det har givet mig kæmpe wake-up calls. Følelsen af, at give en den bedste gave til sig selv - som også bliver en gave til andre - både dem jeg leder og jeg omgiver mig med privat. Det har på den ene side været den mest grænseoverskridende oplevelse, men samtidig også det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har følt mig taget i hånden hele vejen, og vidst, at Henriette ikke var længere end ‘en besked’ væk. Den base af tryghed og professionalisme er altafgørende, når man igennem et forløb vender ‘vrangen ud’ på sig selv.

Jeg føler, at jeg har fundet ind til mig selv igen. Som om jeg har fået kontakt med en yngre pige inde i mig selv, som er præcis dén jeg ønsker at være. Jeg er blevet meget bevidst om min måde at lede på, og især at kommunikere på. Jeg har fået nogle redskaber til at ‘sætte grænser’ og holde fokus, hvilket er altafgørende for at jeg lykkes i min nye karrieremæssige rolle.

Kurset har helt grundlæggende hjulpet mig med at ‘finde mig selv’, både som menneske og leder. Det kan lyde banalt, men det er ikke lige til. Jeg var aldrig kommet hertil i min personlige udvikling, hvis jeg ikke havde været på dette forløb. Jeg er blevet meget bevidst om mit sind og har nu nogle gode redskaber at gribe i, når jeg bliver usikker på mig selv i fremtiden. Herudover er sammensætningen af ligesindede kvinder på forløbet guld værd. Den sparring og tillid, der hurtigt opbygges grundlag for, er unik”

LongStoryShort

Henriette Lind ApS
Camilla Holst, Personaleleder - KeepGoing

“Jeg har valgt at deltage i et kursus hos Henriette – Et POWERfuldt Lederskab, da jeg gerne ville finde ud af, hvor jeg kunne blive styrket og dermed også, hvordan jeg kunne forbedre mig.
Jeg var af den opfattelse at jeg kendte mig selv ret godt, men jeg kom til at kende mig selv endnu bedre. Henriette har hjulpet mig med at sætte ord på nogle af de tanker, jeg har gjort mig og fået mig til at sætte større fokus på at tro på at ting lykkes, når man tror på det.

Når man, som jeg, har stort fokus på resultater, mål og kvaliteten, er det godt at få flere redskaber til at få medarbejderne og mig selv til at lykkes endnu bedre.
Jeg er blevet klogere på, hvordan ser mit sind ud, hvilke paradigmer bør jeg arbejde med og hvordan styrker jeg både mig selv og mine medarbejdere.

Selvom jeg ikke helt har kunnet nå alle opgaverne fra gang til gang, har jeg fået meget med, da det har ændret dele af mit syn på andre og på forskellige situationer. Min direktør har set og mærket hvilke forskelle det har gjort for mig personligt, og hun glæder sig til, at vi samme skal nå, både mine og hendes mål i fremtiden.

I min optik flytter tro ikke bjerge, men troen på mig selv, flytter mig i min rigtige retning.

Efter 3 mdr. intensivt samarbejde med Henriette og mit nye netværk i kurset, er det spændende at se, hvor meget jeg kan ændre omkring mig - ved at kende mig selv bedre. Jeg ønsker derfor også at holde fast i ”min gruppe” og sparring med Henriette”

KeepGoing

 

Hør hvad Mie og Sara fortæller om kurset:

HVEM ER JEG?

Mit primære fokus er at skabe trivsel og udvikling.

Med mere end 1.500 coachingtimer og flere kurser med mental træning, har jeg hjulpet mennesker med at frembringe deres styrker, ressourcer og potentiale, så de kan stå stærkt i sig selv og dermed skabe forandringer og forbedrede resultater.

Mine spidskompetencer er coaching, undervisning og formidling inden for mental træning.

Jeg er kendt for at være autentisk, professionel og nærværende i min undervisning, formidling og coaching, og hjælper herigennem ledere til at skabe positiv forandring og dermed opnå mål, drømme samt øgede resultater og forbedret trivsel. 

KORT CV

 • Over 25 år på arbejdsmarkedet, hvor jeg har rådgivet, undervist og udviklet mennesker
 • Ejer og stifter af Henriette Lind ApS
 • Nuværende coachtræner hos Sofia Manning
 • Uddannet ICF certificeret Life & Business Coach hos Sofia Manning
 • Masterspeciale i Stress og Ledelse hos Sofia Manning
 • Uddannelse i mentaltræning, Proctor Gallagher Institute USA 
 • Uddannet folkeskolelærer 
 • Løbende studeret og uddannet mig i personlig udvikling gennem de seneste  13 år