MED MENTALTRÆNING OG COACHING HJÆLPER JEG VIRKSOMHEDER MED AT SKABE TRIVSEL OG UDVIKLING

FRIGØR VIRKSOMHEDENS POTENTIALE

Vores mindset har stor indflydelse på vores præstationer, resultater og trivsel. Alligevel har de færreste indsigt i eget mindset. Heri ligger der et kæmpe uforløst potentiale. Et potentiale der kan forløses til øgede resultater i virksomheden samt forhøjet arbejdsglæde hos medarbejdere.

DET VIL BREDE SIG SOM RINGE I VANDET

Jeg hjælper først og fremmest virksomhedens ledere til at opnå et bedre og skarpere mindset, som derigennem frembringer lederens styrker, ressourcer og fulde potentiale.

Når lederen får indsigt i og udvikler eget mindset, frigør det ikke alene lederens eget potentiale - det vil også frigøre et større potentiale for den enkelte leders team. Det vil skabe mere produktive, effektive og mindre stressede medarbejdere.

Lederen vil altså skabe et trygt og robust arbejdsmiljø, forbedre trivsel, styrke samarbejdet og ende ud med engagerede og motiverede medarbejdere.

photo-1471520201477-47a62a269a87

Et udpluk af kunder jeg har skabt udvikling og trivsel for:

photo-1544655152-4dc3bc4df059-edited

Lederen vil:

 • lære at tænke større og bedre, idet et stærkt mindset giver et stærkt lederskab
 • lære at mestre sine tanker
 • få indsigt i eget mindset og dermed dine styrker, ressourcer og dit fulde potentiale
 • få konkrete redskaber, som vil styrke deres lederevner og hjælpe dem i rollen som leder
 • lære at sætte det menneskelige lederskab i spil, blive en  leder deres team vil følge og derigennem opnå øgede resultater og forbedret trivsel

Summen er, at jeres ledere vil stå stærkere i sig selv og som leder. De vil tage ansvar og styring over sig selv, deres lederskab , som i sidste ende vil give positive forandringer og resultater.

EKSEMPEL PÅ FORLØB OVER TRE MÅNEDER - INDHOLD

OPSTART

Opstartsmøde med alle ledere á 1 times varighed 

 • Oplysninger om kursus
 • LIF Metoden
 • At gå vejen 

SELVSTUDIE

Selvstudie - 8 moduler

 • 8 videoer med undervisning og mental træning
 • Arbejdsark til hvert modul 

MØDER

Ugentlige teamcoachings med alle ledere á 2 times varighed

Teamcoaching foregår hos virksomheden:

 • Facilitering af moduler - mental træning 
 • Sparring
 • Spørgsmål 

AFSLUTNING

Afslutningsmøde med alle ledere á 1 times varighed 
 • Momentum
 • Fastholdelse af den nye tillærte værdi
 • Daglige praksis, rutiner, disciplin 

 COACHING

 1:1 coaching 

 - mulighed for tilkøb af coachingsessioner sideløbende med eller efter kurset

 

UDTALELSER:

UDTALELSER:

Henriette Lind ApS
Sarah Guldhammer, Head of Project management - CompanYoung

“Jeg tilmeldte mig kurset, da jeg oplevede at jeg som ny leder, manglede mit eget ståsted. Jeg var meget optaget af, at jeg havde brug for, at kunne se mig selv i min ledelsesstil og hvad jeg som leder står for. Inden kurset havde jeg alle de her spørgsmål, omkring hvem jeg var som leder. Henriette har været en kæmpe hjælp i forhold til, at få styr på mine tanker. Hun er enormt god til at stille de rigtige spørgsmål, men også at give en konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med sig selv. Jeg er nu et sted, hvor jeg står markant stærkere I mig selv. Min rejse er på ingen måde færdig, men mit udgangspunkt er nu et helt andet.

Det vigtigste jeg har fået med fra forløbet er en meget større tro på mig selv. Jeg har fået en uvurderlig viden omkring, hvordan jeg kan håndtere mig selv og mine tanker. Jeg er idag en autentisk leder, der står stærkt i mig selv.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Henriette og hendes kursus samt det netværk af fantastiske kvinder, som følger med”

CompanYoung

Henriette Lind ApS
Ninette, Kreativ direktør - LongStoryShort

“Før kurset var jeg slet ikke ‘grounded’ som leder. Jeg var usikker på mig selv, og havde mange dage hvor jeg ikke følte mig tilstrækkelig - hverken som leder, menneske eller mor. Jeg var for ‘vattet’ som leder - for at være ærlig. Jeg havde for meget fokus på at være omsorgsfuld og nærværende, selvom det ikke altid er det mine medarbejdere har brug for.

Det har givet mig kæmpe wake-up calls. Følelsen af, at give en den bedste gave til sig selv - som også bliver en gave til andre - både dem jeg leder og jeg omgiver mig med privat. Det har på den ene side været den mest grænseoverskridende oplevelse, men samtidig også det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har følt mig taget i hånden hele vejen, og vidst, at Henriette ikke var længere end ‘en besked’ væk. Den base af tryghed og professionalisme er altafgørende, når man igennem et forløb vender ‘vrangen ud’ på sig selv.

Jeg føler, at jeg har fundet ind til mig selv igen. Som om jeg har fået kontakt med en yngre pige inde i mig selv, som er præcis dén jeg ønsker at være. Jeg er blevet meget bevidst om min måde at lede på, og især at kommunikere på. Jeg har fået nogle redskaber til at ‘sætte grænser’ og holde fokus, hvilket er altafgørende for at jeg lykkes i min nye karrieremæssige rolle.

Kurset har helt grundlæggende hjulpet mig med at ‘finde mig selv’, både som menneske og leder. Det kan lyde banalt, men det er ikke lige til. Jeg var aldrig kommet hertil i min personlige udvikling, hvis jeg ikke havde været på dette forløb. Jeg er blevet meget bevidst om mit sind og har nu nogle gode redskaber at gribe i, når jeg bliver usikker på mig selv i fremtiden. Herudover er sammensætningen af ligesindede kvinder på forløbet guld værd. Den sparring og tillid, der hurtigt opbygges grundlag for, er unik”

LongStoryShort

Henriette Lind ApS
Camilla Holst, Personaleleder - KeepGoing

“Jeg har valgt at deltage i et kursus hos Henriette – Et POWERfuldt Lederskab, da jeg gerne ville finde ud af, hvor jeg kunne blive styrket og dermed også, hvordan jeg kunne forbedre mig.
Jeg var af den opfattelse at jeg kendte mig selv ret godt, men jeg kom til at kende mig selv endnu bedre. Henriette har hjulpet mig med at sætte ord på nogle af de tanker, jeg har gjort mig og fået mig til at sætte større fokus på at tro på at ting lykkes, når man tror på det.

Når man, som jeg, har stort fokus på resultater, mål og kvaliteten, er det godt at få flere redskaber til at få medarbejderne og mig selv til at lykkes endnu bedre.
Jeg er blevet klogere på, hvordan ser mit sind ud, hvilke paradigmer bør jeg arbejde med og hvordan styrker jeg både mig selv og mine medarbejdere.

Selvom jeg ikke helt har kunnet nå alle opgaverne fra gang til gang, har jeg fået meget med, da det har ændret dele af mit syn på andre og på forskellige situationer. Min direktør har set og mærket hvilke forskelle det har gjort for mig personligt, og hun glæder sig til, at vi samme skal nå, både mine og hendes mål i fremtiden.

I min optik flytter tro ikke bjerge, men troen på mig selv, flytter mig i min rigtige retning.

Efter 3 mdr. intensivt samarbejde med Henriette og mit nye netværk i kurset, er det spændende at se, hvor meget jeg kan ændre omkring mig - ved at kende mig selv bedre. Jeg ønsker derfor også at holde fast i ”min gruppe” og sparring med Henriette”

KeepGoing

HVEM ER JEG?

Mit primære fokus er at skabe trivsel og udvikling.

Med mere end 1.500 coachingtimer og flere kurser med mental træning, har jeg hjulpet mennesker med at frembringe deres styrker, ressourcer og potentiale, så de kan stå stærkt i sig selv og dermed skabe forandringer og forbedrede resultater.

Mine spidskompetencer er coaching, undervisning og formidling inden for mental træning.

Jeg er kendt for at være autentisk, professionel og nærværende i min undervisning, formidling og coaching, og hjælper herigennem ledere til at skabe positiv forandring og dermed opnå mål, drømme samt øgede resultater og forbedret trivsel. 

KORT CV

 • Over 25 år på arbejdsmarkedet, hvor jeg har rådgivet, undervist og udviklet mennesker
 • Ejer og stifter af Henriette Lind ApS
 • Nuværende coachtræner hos Sofia Manning
 • Uddannet ICF certificeret Life & Business Coach hos Sofia Manning
 • Uddannet StressCoach, Masterspeciale hos Sofia Manning
 • Påbegyndt LedelsesCoach, Masterspeciale hos Sofia Manning
 • Uddannelse i mental træning, Proctor Gallagher Institute USA 
 • Uddannet folkeskolelærer 
 • Løbende studeret og uddannet mig i personlig udvikling gennem de seneste  12 år