ØNSKER DIN VIRKSOMHED MERE EFFEKTIVE OG DYGTIGE LEDERE, SOM KAN MOTIVERE, INSPIRERE OG STØTTE DERES TEAM TIL ØGET PRÆSTATIONER OG RESULTATER SAMT SKABE SUNDHED, GLÆDE OG TRIVSEL I TEAMET?

 

C14CB25B-4485-4855-9333-C24E3F35B054

JEG HJÆLPER JER

Jeg er ekspert i at mental coache, undervise og formidle.

Jeg viser vejen til et POWERfuldt lederskab med LIA metoden som indeholder tre step:

  • LÆRING - metal træning til et SKARPT mindset
  • IMPLEMENTERING - fra teori til praksis
  • AKTION - sæt det POWERfulde lederskab i spil

Jeg træner jeres ledere til at opnå et bedre og skarpere mindset, som herigennem frembringer lederens styrker, ressourcer og fulde potentiale.

Med et skarpt mindset udvider lederen sin horisont, og vil dermed anskue situationer og udfordringer på en helt anden måde end ellers.

Mental styrke skaber bedre og øget præstationer, resultater og trivsel.

SOM RINGE I VANDET

Jeg hjælper først og fremmest jeres ledere til at få indsigt i og udvikle eget mindset.

Herefter vil det brede sig som ringe i vandet. 

Når jeres ledere ændrer mindset, vil det smitte af på teamet,  både på humør, præstationer og resultater.

844FCCDA-93FA-4A23-A005-D0150B1DA404

FORDELE VED MENTAL COACHING OG TRÆNING

  • effektivisering blandt jeres medarbejdere 
  • forbedrede præstationer & resultater
  • øget indtjening/salg
  • øget mental sundhed, glæde & trivsel blandt medarbejdere

Sagt med andre ord: øget resultater i virksomheden samt forhøjet livskvalitet hos jeres medarbejdere.

Ved en autentisk, struktureret og effektiv mental coaching, formidling og undervisning, støtter jeg lederen hele vejen gennem forløbet.

Jeg tilbyder foredrag, workshops og forløb i jeres virksomhed. Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Henriette Lind ApS

“Jeg er så taknemmelig for at jeg har været i dette forløb med Henriette. Hendes kærlighed, som stråler ud af hende. Hendes nærvær som man føler fra første øjeblik og måde hun deler sin store viden på og holder én til ilden når det er svært, har gjort at det for mig har været, ikke nemt at arbejde med mig selv, men givet mig metoder jeg kan bruge til at tro mere på mig selv og at det giver mening at blive ved, selvom det til tider er både hårdt og svært at arbejde med sig selv. Henriette står altid på sidelinien med kærlighed, nærvær og personlig hjælp.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Henriette.
Af hjertet tak for dig Henriette”

Henriette Lind ApS

“Det har givet mig så meget læring at være med i Henriettes forløb. Jeg har fået en masse værktøjer som er super brugbare, inspirerende og nyttige i min selvudvikling.
Henriette er virkelig autentisk, støttende, motiverende og hun har en unik måde at være tilstede på, og hun formår at videregive sin store viden?
Giver Henriette de største stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐”

Henriette Lind ApS

“At følge Henriettes forløb har lært mig meget om mig selv og jeg har fået nogle fantastiske værktøjer. Især forståelsen af hvad paradigmer er, hvordan jeg kan arbejde med dem og dermed påvirke mine resultater i livet, har været en øjenåbner.
Gennem forløbet har Henriette været en fantastisk formidler. Hun har delt mange personlige og inspirerende historier, om de emner vi har været igennem og hun har støttet og motiveret når der var bump på vejen.
Der er ingen tvivl om, at hendes viden er stor og at hun har en stærk passion for at hjælpe andre.”

Henriette Lind ApS

“Det har givet mig så meget selvindsigt at følge Henriettes program. Det har været super inspirerende og lærerigt , og jeg har fået så meget ud af de værktøjer vi har fået. Jeg har kæmpet meget med dårlige tanker, og de fylder ikke nær så meget længere. ”

Henriette Lind ApS, CVR-nr. DK41314605 / Tlf. 60612227 / Web: www.henriettelind.dk / Mail: Info@henriettelind.dk